torstai 10. maaliskuuta 2011

Hurraa Klaus Haapaniemi!

 
Taika
Satumetsä

Klaus Haapaniemen kädenjälki muistetaan parhaiten viime vuosien Iittalan Taika- ja Satumetsä astioista. Satumainen kuviointi näkyy nyt vuorostaan tekstiileissä. Klaus Haapaniemi on tehnyt yhteistyötä suunnittelija Mia Walleniuksen kanssa luodessaan ensimmäistä omaa uniikkia tekstiilimallistoaan.

Designer and artist Klaus Haapaniemi has collaborated with designer Mia Wallenius to create his first signature collection of unique textiles.They wanted to create lasting textile products in pure and luxurious material combining traditional weaving techniques, sophisticated coulours and modern prints.

Klaus Haapaniemen omaleimainen tyyli on siirtynyt nyt käsin painettuihin ja perinteisesti kudottuihin tekstiilituotteisiin. Myös uusissa tekstiilikuvioinneissa on viitteitä kansantarinoihin ja perinteisiin. Ihanan klassiset väritykset ovat saaneet rinnalleen upeita murrettuja sävyjä.

Tyynyjä
BLUE RABBIT
100% pure linen, 50 x 50 cm
Tyynyt ovat kaikki laadukasta pellavaa ja niiden kuviointi on joko käsin painettu tai kirjailtu.

The Klaus Haapaniemi cushions are all finest linen and hand printed or embroidered.

Peitteet
RABBIT FOREST GREEN
70% wool, 30% silk, 200 x 180 cm
Pehmeät ja ylelliset lämpimät peitteet ovat Klaus Haapaniemen hittituote. Ne on kudottu laadukkaasta lampaanvillasta ja silkistä, mikä tekee tuotteesta kevyen. Peitteet ovat myös käsin värjättyjä. Tällainen peite toimisi ihanan lämpimänä vilttinä kevään ensimmäisillä puisto piknikeillä! Mallistosta löytyy myös samankaltaisia huiveja tuomaan asukokonaisuuteenkin satumaisuutta.

Klaus Haapaniemi throws have a very soft and luxurious feel. They are woven of finest lamb's wool and silk. Colours are hand dyed and earthy and deeply comforting. These throws are very warm but lightweight.

Astiat
Korento
Ja kaikkille Taika- ja Satumetsä -sarjojen faneille tiedoksi, että huhtikuussa Iittala lanseeraa Klaus Haapaniemen uusimman astiamalliston nimellä Korento. Astiat ovat ihanan perinteisiä, mutta silti niin moderneja ja raikkaita. Näitä on pakko saada!

Klaus Haapaniemi has designed a new pattern for Iittala, that is called Korento. Beautiful traditional porcelain with a modern decorative design.


Kaikki Klaus Haapaniemen tuotteet henkivät perinteitä ja niissä on ihanan voimakkaita sekä klassisia värejä.

Klaus Haapaniemen oma mallisto löytyy kokonaisuudessaan täältä.

2 kommenttia:

  1. Meillä on näitä Taika-sarjan kuppeja ja olen niihin ollut ihastunut. Tuo uusi Korentosarja olisi kyllä houkuttava, jollei astioita olisi ennestään jo kaapit väärällään:D

    VastaaPoista
  2. Onneksi kohta on jo huhtikuu, Korento-kupille on paikka astiakaapissani :)

    VastaaPoista